Vezetéknélküli kültéri kamera DIGICAM

Nagy kereslet!

Védje az otthonát és szeretteit okosan! Tartsa figyelemmel az Ön számára fontos helyeket az élő közvetítésen keresztül.

A csomag tartalma:

  • 1 x Vezetéknélküli kültéri kamera DIGICAM
  • 1 x Használati utasítás

43.527Ft 15.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át pénteken , Augusztus 6.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 15990Ft/db 2x 15191Ft/db 3x 14391Ft/db

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

IRÁNYÍTSA OTTHONA BIZTONSÁGÁT AZ OKOSTELEFONJÁVAL

A kamera riasztást küld az okostelefonod számára, és elmenti a látogatók tevékenységét a memóriakártyára, így ezeket később is megnézheti.

FELÜGYELJE AZ OTTHONÁT VAGY MUNKAHELYÉT

A panoráma-nézetnek köszönhetően mind a kültéri, mind a beltéri helyiségeket figyelemmel tudja tartani. A termék babafigyelőként is tökéletes.

SMART WIFI KAPCSOLAT

Könnyen csatlakoztatható az otthoni vagy irodai WiFi hálózathoz, így bárhonnan hozzáférhet a videókhoz. Az iOS és az Android rendszereken egyaránt elérhető intuitív alkalmazás segítségével valós idejű videókat közvetíthet a készülékén.

HALLGATÓZZON VAGY BESZÉLJEN A KAMERÁN KERESZTÜL

A kültéri biztonsági kamera beépített érzékeny mikrofonja segítségével hallgathat és beszélhet is az alkalmazáson keresztül. A hangbevitel kétirányúan működik, így akár beszélhet is a látogatójával, vagy üdvözölheti a vendégeit. A mozgásérzékelő riasztással pedig megszabadulhat a hívatlan vendégektől.

VÁLTOZTASSA A KAMERA IRÁNYÁT A TELEFONJÁN

A kamerát vízszintesen 320°-ban és merőlegesen 110°-ban forgathatja el, így maximalizálva a látókörét. A négyszeres digitális közelítéssel részletesebben megtekintheti a távolra eső tárgyakat, de kicsinyítheti is a képet, ezzel szélesebb képet kapva.

MOZGASÉRZÉKELÉS FIGYELMEZTETÉS

Az alkalmazáson keresztül riasztásokat kap amint a kamera mozgást észlel. Így mindent figyelemmel tarthat anélkül, hogy egésznap biztonsági felvételeket nézne.

VÍZ- ÉS PORÁLLÓ

A kamera vízálló, így az bármilyen időjárási körülménynek ellenáll.

SZÍNES NAPPALI ÉS ÉJSZAKAI FELVÉTELEK

A kamera 3 széles infravörös lámpát, és 4 fényes LED lámpát foglal magába, így éjszaka is teljes és pontos felvételeket készít.


Sajátosságok:

  • Anyag: ABS műanyag
  • Kétirányú hangbevitel
  • 24/7-es videófelvétel
  • Legfeljebb 128GB Micro SD kártya nagyságot támogat (nem része a terméknek)
  • Nagy felbontás: 1080P (Full-HD)
  • Szín: fehér

Zoltán B. ⭐⭐⭐⭐⭐

remek kamera! jó a felvétel minősége, és könnyű volt az androidos telefonommal csatlakoztatni. különösen tetszik a riasztási lehetőség. mindenkinek ajánlom!

Andrea S. ⭐⭐⭐⭐

nagyon szeretjük ezt a terméket!!! soha többet nem kell aggódnunk amiatt, hogy mi történik otthon, amíg távol vagyunk. mindenkinek szüksége van egy ilyenre a mai világban…

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Telepítse le a termék utasítását (.pdf)

Gyakran ismételt kérdések és válaszok (GYIK) letöltése (.pdf)