Filc karácsonyfa díszekkel FELTPINETREE

74 vásárló értékelései Nagy kereslet!

Szép karácsonyfa projekt karácsony előtt a gyerekeknek! Jó szórakozást díszítünk együtt!

10.690Ft 8.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, December 2. !
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 8990Ft/db 2x 7192Ft/db 3x 6293Ft/db
Pillanatnyilag 9 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Hogy miért érdemes karácsonyfánkat választania?

A karácsonyfa-díszítés macerás, és a trendek naponta változnak. Ez egy csodálatos alternatíva a karácsonyfa helyett. 4 macskám és 3 gyerekem van. Az egyik gyerekem csak 2 éves, a másik pedig autista.

A hagyományos karácsonyfa nem jó megoldás nekünk, mert a gyerekek folyton piszkálják. A FELTPINETREE tökéletes választás: végre egy olyan fa, amit felakaszthatok a falra, és nem kell attól félnem, hogy a gyerekek vagy a macskák feldöntik vagy megsérülnek.

A fa nehéz, kiváló minőségű nemezből készült, a díszek pedig varrva vannak, nem ragasztva. Körülbelül 1,2 m magas a csúcsdísszel együtt. Gyárilag kialakított lyukkal rendelkezik, így egy rajzszöggel könnyen rögzíthető. Nekem elég volt egy hozzá.

A fa tetején csillag van, az alján pedig a törzse. A rávarrott tépőzárral felrakható a csillag és a törzs.

A csomagban rengeteg dísz található (ugyanabból a kiváló minőségű nemezből készültek), ezek tépőzárral rögzíthetők, nem úgy, mint az olcsó, ragasztós típusoknál. Harangok, ajándékok, hóember, cukorkák és hópelyhek is vannak a díszek között.

A LEGÚJABB CSOMAG TARTALMA:

  • 1 DB FELTPINETREE + 26 DB DÍSZ
  • A DÍSZEK KÖZÖTT VANNAK HÓPELYEK, TÉLAPÓ, KARÁCSONYI SAPKA, KARÁCSONYI ZOKNI, HÓEMBER, CUKORKA, HARANGOK STB.

  • TartósA FELTPINETREE-t összehajtogatva szállítjuk. Vasalóval könnyedén eltüntethetők a gyűrődések, hogy a fa gyönyörű legyen. A kiváló minőségű nemez tartós, és évekig használható. Élvezze a gyerekekkel eltöltött időt.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.