WhitePods – Vezeték nélküli fülhallgató iPhone és Android telefonokhoz

45 vásárló értékelései Nagy kereslet!

Teljes szabadság minden, amit csinálsz! Felejtsd el a kellemetlen kábeleket és élvezze a legjobbat, amit a vezeték nélküli technológia kínál. Még soha nem volt ilyen egyszerű zenét hallgatni, hívásokat kezdeményezni és felvételeket nézni a telefonján!

14.980Ft 6.590Ft

Rendeld meg még ma, vedd át kedden, December 8. !
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6590Ft/db 2x 5272Ft/db 3x 4613Ft/db
Pillanatnyilag 12 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Fő funkciók:
– Kényelmes vezeték nélküli fülhallgató- Egyszerűen használható,- Beépített mikrofonja is van,- Gyorsan összekapcsolódik a telefonnal.
Használati mód:
Egy egyszerű egyérintéses beállítással, a White Pods varázslatosan fog működni. Automatikusan bekapcsolnak és mindig kapcsolódnak eszközödhöz. A White Pods érzékeli, hogy a füledben van és megállítja a zenét, ha kiveszed azt.
Üzemidő:
Teljesen üzemkész állapotban 4 óra.Készenléti üzemmódban 100 óra
Töltési idő:
Legfeljebb 90 perc
Méretek:
40 mm x 15 mm x 17 mm
Egyéb adatok:
Tömeg: 8 gBluetooth verzió: 4.1
Bluetooth hatótávolság: legfeljebb 10 m
Kompatibilitás: Minden telefonnal, amely támogatja a Bluetooth kapcsolatot: Apple iPhone telefonok, Android telefonok (Alcatel, BlackBerry, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Microsoft, Motorola, Samsung, Sony, ZTE és mások), Windows Phone.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Telepítse le a termék utasítását (.pdf)