UNICORNLE Egyszarvú Nyaklánc + ajándékdoboz GRATIS

73 vásárló értékelései Nagy kereslet!

Nincs dal, a doboz piros

9.990Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Október 28.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db
Pillanatnyilag 14 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Varázslatos és egyedi vagy, akárcsak az egyszarvú! Nyitott gondolkodással és pozitív hozzáállással az élet olyan, mint egy sokszínű szivárvány. Ünnepeljük meg az élet minden egyes gyönyörű pillanatát ezzel a gyönyörű egyszarvú nyaklánccal.

A teljes egészében faragott, kézzel zománcozott egyszarvú medál rózsaszín, kék és lila kristályokkal rendelkezik, amelyek csillognak a fényben. Magas fényezőfénye ragyogó megjelenést kölcsönöz.

JELLEMZŐK:

  • Nikkel-, ólom- és kadmium-mentes
  • Minden korosztálynak megfelelő
  • A lánc hossza: 50 cm
  • Valódi, csillogó hegyikristályból készített és bevont

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.