Terminál eltávolító szerszámkészlet TERMINEX

75 vásárló értékelései Nagy kereslet!

A csomag tartalma: 21 x Terminál eltávolító szerszámkészlet

9.990Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Szeptember 30.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 8.500Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db
Pillanatnyilag 13 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

 Terminál eltávolító szerszámkészlet az eszköztárához! Most   könnyen eltávolíthatja a hibás terminálokat a vezetékek és csapok károsodása nélkül!

Ez egy univerzális szerszámkészlet különböző tűs kulcsokkal (egyszeres, dupl  csapok és öntőszerszámok)&nbsp az összes csatlakozó érintkezőhöz amelyek felhasználhatók   autók, motorkerékpárok, egyéb elektronikus eszközök stb. számára.

Egyszerűen alkalmazható – Csak helyezze be, tolja és húzza ki a vezetéket azonnal a csapok & vezetékek károsítása nélkül! Még hatékonyabb mint a fizeős csatlakozók csavarhúzóval!

 width=

JELLEMZŐK:

 • Könnyű terminál eltávolítás
  Távolítsa el a csatlakozók vezetékeit a csatlakozókból, sérülés nélkül.
 • Könnyen kezelhető
  Nem kell fizetnie a terminálokat! csak helyezze be szerszámunkat, nyomja le és húzza ki a csatlakozó csapokat az eltávolítás érdekében  szerszámunk   további tőkeáttételt biztosít, így könnyedén eltávolíthatja a huzalt.

 width=

 • Univerzális
  Különféle méretű, egyszeres, dupla tűs elszívókat és öntőszerszámokat kínál bármilyen terminálhoz.

 width=

 • Kiváló minőségű anyag
  Prémium acél rugólemezből + műanyagból készül. Rugalmas és tartós.

 width=

 • Széles alkalmazások
  A legtöbb csatlakozóhoz, amely a legtöbb autóhoz, motorkerékpárhoz és más elektronikus eszközhöz (például háztartási készülékekhez) használható.

 width=

UTASÍTÁSOK:

 width=

ADATOK:

 • Anyag: rozsdamentes acél, műanyag

A csomag tartalma:

 • 1 x Terminál eltávolító szerszámkészlet (21)

 width=

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
Jakab
15.09.2020
Még nem volt alkalmam ezt használni, de nyugdíjas szerelőként nagyon jól ismerem ezeket a szerszámokat. Általában mindegyiket külön kell megvásárolni, és a legtöbb szerszám-kereskedő nem hordozza ezeket (meg kell rendelni). Örülök, hogy mindössze egyetlen gyűrűben megszerezhettem őket. Ez kötelező mindenkinek, aki az autóelektronika területén dolgozik
József
13.08.2020
Úgy néz ki, hogy egy nagyon komplett eszközkészlet nagyon jó lesz az eszköztáramba !!
Dávid
06.08.2020
Ezek a csapok annyira megfizethetőek !! Még jobban lenyűgözött a minősége. Határozottan megvásárolnám újra, ha szükségem lenne rá!
Vélemények