Ragasztó nélküli körömtapasz (10 db) TOEPATCH

56 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

9.690Ft 6.490Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Május 19.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6490Ft/db 2x 5192Ft/db 3x 4543Ft/db
Pillanatnyilag 11 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

 width=

Találkozott már ezekkel a problémákkal?

A termékünk tökéletesen megoldja őket

Nincs több fájdalmas, benőtt és csúnya köröm!
Soha ne tapasztalja meg újra a benőtt körmök kellemetlenségét! Megszabadulhat a fájdalmas, csúnya körömbenövésektől örökre a TOEPATCH ragasztó nélküli tapasszal.

Ez a tartós és kemény TAPASZtermészetesen átalakítja a köröm növekedését alkalmazás után a túlzott köröm hajlításának kijavításával! Távolítsa el a fájdalmat!Nemcsak avítja a köröm deformációit, de megakadályozza a megújulásukat is!

Hozza vissza az egészséges és gyönyörű körmöket, és tartsa meg őket örökre! Ezelég kemény a köröm görbületének ellenőrzésére, mégis elég rugalmas ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát egész idő alatt!

TERMÉKLEÍRÁS:

 • MINŐSÉGES ANYAGOK:A körömkorrekciós matricák kiváló minőségű anyagokból készülnek a praktikus és kényelmes használat érdekében.
 • EGÉSZSÉGESEN TARTJA A KÖRMÖKET ÉS ENYHTI A FÁJDALMAT: Ahogy a körmök növekednek, hajlamosak befelé fordulni. Ezek a körömkorrekciós matricák jól gondozzák a körmöeit, megakadályozzák, hogy befelé nőjenek, és enyhítik a fájdalmat. A korrekció több héen keresztül fájdalmatlan és gyengéd.
 • OTTHONI ÉS PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA EGYARÁNT ALKLAMAS: Professzionális kezelő eszköz, hatékonyan javítja a körömbenövést.
 • TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK: A professzionális tapasz kar-mechanikát alkalmaz a köröm növekedésének szögének megváltoztatására és a köröm mindkét oldalának kiegyenesítésére. A tapasz alsó rétegének ragasztója szilárd és jól illeszkedik a lábhoz.

 width=

 • TÖKÉLETES TÖRŐDÉS A KÖRMÖKNEK: A TOEPATCH karmechanikát alkalmaz a köröm növekedésének szögének megváltoztatására a köröm gondoskodása miatt, hogy az egészséges maradjon.

HASZNÁLAT:

 • Tépje le a berakott körömmatricát a védőlemezről, és próbálja ne megérinteni a beillesztett részt, hogy ne gyengítse a tapadást, mert a tapadás esetleg instabillá válhat.
 • Kérjük, nyomja meg a körömmatricát a köröm középső részén. Ha a köröm matrica nagyobb, mint a köröm szélessége, ollóval vágja le a megfelelő méretre használat előtt.
 • Az ujjaival nyomja meg a körömpálca mindkét végét, hogy szilárdan tapadjon.

 width=

TERMÉKLEÍRÁS:

 • Anyag: Nem szőtt anyag, PET műanyag, Olajragasztó
 • Méret: 10.5×4.5cm

CSOMAG TARTALMA:

 • 1 csomag X Ragasztó nélküli körömtapasz TOEPATCH (10 db)

Ellenőrizze azoknak a termékeknek a listáját, amelyeknél a vásárlástól való elállás nem lehetséges. Vásárlástól való elállás

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
Heni
29.04.2021
Ez a termék 50db-t tartalmaz, amelyet hosszú ideig lehet használni, nagyon jól segített a körmömnek, felülete nagyon vékony, nem okoz kellemetlenséget, a legjobb a körmöket használat előtt megtisztítani, hogy a hatás jobb legyen !
P. Angéla
01.04.2021
Ezt a terméket nagyon könnyű használni, és vannak részletes használati utasítások is hozzá, például egy darab vékony papír leszakítása, majd tiszta körömre való beillesztése. Az első napokban nem éreztem nagyon hasznosnak, de utána nagyon jónak bizonyult. Ajánlom!
Ottó
27.03.2021
Kiváló dizájn, a körmöm gyakran mindkét oldalán benő, fájdalmat okozva nekem. Ez a köröm tapasz segített a körmömön és enyhítette a fájdalmat! Nagyszerű termék!
Vélemények