Prémium fésű COMBLY

67 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

Kiváló minőségű fésű, amely lehetővé teszi a tökéletes keresztrúd létrehozását. A fogak vastagságának növekedésével, ami megkönnyíti a haj fésülését.

9.990Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Május 19.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db
Pillanatnyilag 14 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

TERMÉK LEÍRÁS:

KÖNNYŰ, KÉNYELMES, INNOVATÍV

  • A világszerte szabadalmaztatott COMBLY fésű akár 1,5 órával csökkenti a munkaidőt.
  • Speciális kialakítás: Fémcsap, csúszásmentes lapáttal. Rendkívül hosszú rozsdamentes acél csap. Hihetetlenül könnyű. Kényelmes fogantyú, csúszásmentesen tartható.
  • A COMBLY fésű statikusan mentes, amely segít megakadályozni a szálló és kócos hajat a hajformázás során.
  • Kivételes fésű a tökéletes hajvonal elválasztáshoz. Fokozatosan csökkenő hangmagassággal készültek, hogy megkönnyítsék a haj egyenletes feszültségét. Könnyen felemelhető vele a hajformázás szintje.

 width=

NAGYON KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A COMBLY FÉSŰT A GYORS ÉS KÉNYELMES MUNKÁHOZ TERVEZTÉK

 width=

CSÖKKENTSE MUNKAIDEJÉT 20 PERCRE !

 width=

DOLGOZZON STRESSZMENTESEN ÉS HATÉKONYABBAN A COMBLY ÚJ INNOVÁCIÓJÁVAL, EZZEL IDŐT ÉS PÉNZT MEGTAKARÍTVA!

 width=

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
Karolina
14.05.2021
Irreális! Megvásároltam ezt a fésűt, egy hirdetés miatt, amit a Facebookon láttam, és szuper kíváncsi voltam, végül túl kíváncsi lettem, és megvettem, a hajam elkészítése idejét a felére csökkentette, nagyon ajánlom, nagyon könnyen használható
Renáta
09.04.2021
Le vagyok nyűgözve a fésűtől, nagyszerű eredmények! A videó megtekintése után szeszélyesen megrendeltem. Imádom ~ könnyen használható, nagyszerű eredményekkel.
Amália
30.03.2021
Szeretek mindent ebben a fésűben! Szeretem a méretét, sokkal nagyobb, mint a szokásos fésűm. Szeretem, hogyan könnyebbé és pontosabbá teszi a hajfestést, szeretem az eddig látott eredményeket, többet is rendelek!
Vélemények