POPHOLD Szilikon zuhanyfej tartó

44 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

9.490Ft 6.490Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Május 19.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6490Ft/db 2x 5192Ft/db 3x 4543Ft/db
Pillanatnyilag 14 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

A SZILIKON ANYAG RUGALMAS ÉS ALKALMAS A LEGTÖBB MÉRETŰ ZUHANYFEJHEZ.

* ÁLLÍTSA BE BÁRMILYEN MAGASSÁGRA hogy az Önnek megfelelő magasságban legyen a zuhanyfej.

ÖN IS MÉG MINDIG ILYEN PROBLÉMÁKKAL KÜZD?

Nem tudja hova tenni a zuhanyfejet, az egyik kezével tartania kell a zuhanyfejet, a másik kezét használja a mosakodáshoz, és így könnyen összevizezheti a ruháját és a nadrágját…

TEGYE FEL ÉS A ZUHANYZÁS EGYSZERŰBBÉ VÁLIK!

 

* KÉNYELMES, EGYSZERŰ HASZNÁLAT – Kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hajmosást, a csecsemők és gyermekek fürdését, egyszerű az idősek számára, valamint a sátrazáshoz és autómosáshoz is használható. Rengeteg alkalommal fogja majd hasznosnak találni.

A KUTYA MEGFÜRDETÉSE KÉT KÉZZEL SOKKAL EGYSZERŰBB

Sokan többet is vásárolnak, hogy felszereljék az összes fürdőszobájukat / a hátsó udvart / kempingfelszerelésként használják.

A SZILIKON ANYAG RUGALMAS ÉS EZÁLTAL ALKALMAS A LEGTÖBB MÉRETŰ ZUHANYFEJHEZ

 

  • CSEMPÉN / ÜVEGEN / MÁRVÁNYON / SZÁLCSISZOLT FÉMEN / CSISZOLT FÁN ÉS HASONLÓKON HASZNÁLHATÓ.

* TARTÓS KIALAKÍTÁS extra kemény szilikonnal, amely könnyen tisztítható. Sokkal jobb, mint a gagyi bolti változatok. Mindennapi használatra éveken át. Az univerzális kialakításnak köszönhetően a legtöbb fejjel használható. Ez a tartó nem használható ívelt zuhanyfejjel.

* KÖNNYEN FELSZERELHETŐ egyszerűen használja a tapadókorongokat, amelyekkel gyakorlatilag bármilyen sima felületre feltapaszthatja. Nincs szükség csavarokra, fúrásra, vízvezeték szerelésre vagy ragasztásra. Alig néhány másodpercig tart felszerelni és már használhatja is. Kiválóan alkalmas fürdőszobája eredeti formában való megőrzéséhez vagy bérelt házakban is, ahol nem végezhet átalakításokat.

CSOMAG:

  • 1 * POPHOLD szilikon tartó

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.