MYSTERY BOX

47 vásárló értékelései Nagy kereslet!

Pshhhh, szeretné tudni, mi van ebben a dobozban? Fejhallgató, rúzs, hajcsavaró, telefontartó vagy egy játék kis kedvencének? Nos, csak akkor tudhatja meg, amikor átveszi! Kényeztesse magát, családját vagy barátait hasznos és szórakoztató termékeinkkel! Választhat WOMEN, MEN, vagy UNISEX mystery box-ok közül!

50.990Ft 5.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Szeptember 23.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 8.500Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Kiürítés
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 5990Ft/db 2x 4792Ft/db 3x 4193Ft/db
Termék 1
1622020

Box:
UNISEX
WOMEN
MEN
Termék 2
1622020

Box:
UNISEX
WOMEN
MEN
Termék 3
1622020

Box:
UNISEX
WOMEN
MEN
Pillanatnyilag 13 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Már kiküldtünk több mint 500 MYSTERY BOX-ot és a vásárlóink nem is lehetnének elégedetebbek vele, IMÁDJÁK!!

Tudni szeretné, hogy mit fog kapni a dobozban? Nézze meg alúl vásárlóink értékeléseit!

Reklamáció és csere* Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első, így csapatunk számára kiemelt feladat, hogy érdekes termékekkel szolgáljunk. Ugyanakkor a MYSTERY BOX kiszámíthatatlan természete miatt, a benne lévő termék nem küldhető vissza vagy cserélhető el. Panasz esetén ezért a teljes csomagot vissza kell küldenie.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.