MINIWILLI elszabadult minion

75 vásárló értékelései Nagy kereslet!

Gyors szórakoztató játék macskák és kutyák számára.

9.990Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Október 28.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db
Pillanatnyilag 9 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Leírás:

Ha meglát az infravörös érzékelője, elfut. Gyerekek, kutyák és macskák egyedül játszhatnak vele.

【Anyaga】 – Kiváló minőségű, környezetbarát műanyagból készül, amely biztonságos és nem mérgező, + elektronikus alkatrészek, BPA- és ólommentes. Nagyon aranyos játék.

Legjobb ajándék gyerekeknek és háziállatoknak】 – Infravörös érzékelő, gyors szökés. Ha kézzel az érzékelő felé nyúlunk, a kis minion érzékeli, majd hang és fényhatások közepette gyors futásba kezd. Beépített nagysebességű kerekeivel véletlenszerűen kanyarodik és visszafordul, ha nekimegy valaminek

Mágikus vezérlés】 – Ha hozzá próbálna érni ehhez az aranyos játékhoz, villog és hangot hallat. Ha alvó állapotba kerülne, csak érintse meg a felébresztéshez

Jellemzők:

Anyag: műanyag
Szín: sárga
Méret: kb. 7,5×5 cm
Áramellátás: 3 x AAA elem (nem tartozék)
Ajánlott életkor: 4-6 éves gyerekek

Csomag tartalma:

1db x indukciós játék

Megjegyzés:
1. A fényviszonyok és a képernyő beállítása miatt a játék színe kissé eltérhet a képen levőtől.
2. A kézzel történő mérés miatt előfordulhat 1–3 cm eltérés.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.