MASTER KID – Kreatív csavarozó kirakójáték

79 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

Tökéletes ajándék a gyereknek! Ez az építőkészlet segíti a koordinációját, fejleszti a kreatív gondolkodását, a képezőerejét és a finommotorikus mozgását.

A csomag 237 darabot tartalmaz:

  • 1 x Csavarhúzó
  • 1 x Elektromos csavarozó (az elem nem tartozék)
  • 1 x Csavarkulcs
  • 1 x Doboz
  • Építőkockák
  • Csavarok

16.690Ft 8.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át kedden, Február 2.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 8990Ft/db 2x 7192Ft/db 3x 6293Ft/db
Pillanatnyilag 10 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

TANULÁS JÁTÉK KÖZBEN

Szülők ezrei vásárolnak kisgyermekeiknek olyan játékokat, amelyekkel játszva tanulhatnak. Ez a STEM játék kihívásokkal teli, mégis magával ragadó. Kösse le gyermekeit órákra és figyelje, hogyan fedezik fel, építenek és tanulnak maguktól.

 width=

STIMULÁLJA A KREATIVITÁST ÉS A KÉPZELŐERŐT

Az elektromos csavarozóval a gyerekek ki-be csavarhatják a csavarokat. Érje el a STEM fejlesztést alapvető mérnöki-, építő- és korai matematikai-játékokkal.

 width=

BIZTONSÁGOS ÉS EGYSZERŰ JÁTÉK

Az összepattintható szegekkel különböző minták rakhatók ki, a gombok segítenek a gyermeke kéz-szem koordinációjának, finommotorikájának és kreatív gondolkodásának fejlődésében. A készlet műanyag tárolódobozban érkezik, hogy gyorsan elpakolható legyen, valamint egy illusztrált útmutatót is tartalmaz.

 width=

LEGYEN AZ ÖN AJÁNDÉKJA A LEGJOBB

Olyan játékot keres gyermekének, ami leköti? Megtalálta! Ez a kreatív készlet nagyszerű születésnapra, nyaralásra, különleges eseményekre és így tovább.

 width= Jellemzők:

  • Anyag: ABS
  • Elemek: 2 x AA (nem tartozék)
  • Méretek: 24 x 30 cm

Z. Júlia ⭐⭐⭐⭐⭐

nagyszerű készlet, a gyerek imádja !!!!

 width=

L. Tamás ⭐⭐⭐⭐

szép játék :) Tetszik az elképzelés, hogy szobrokat lehet építeni felfelé… a fiamnak nagyon bejön, egész nap ezzel játszana

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.