Jég macis kávé szilikon öntőforma (2 db) BEARLY

49 vásárló értékelései Nagy kereslet!

10.290Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Szeptember 23.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 8.500Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db
Pillanatnyilag 10 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

 width=

 width=

 width=

A BIZTONSÁG AZ ELSŐ – Az öntőforma élelmiszer-szilikonból készül, amely 100%-ig biztonságos a kicsik számára! Nincs veszélyes festék és nincs ízátadás.
 width=

 width=

ALKALMAZÁS Biztonságosan használható sütőben, hűtőben, mikorhullámű sütőben. És a szilikon formák nem repednek meg.Könnyen kezelhető, könnyen tisztítható.

 width=

 width=

TÖBBFUNKCIÓS Használható jégformák készítésére, csokoládé formák, puding formák és cukorka formák készítésére, valamint italokhoz, koktélokhoz és kávékhoz, stb.

 width=

 width=

 width=

TIPPEK – Ne közeledjen az éles fegyverhez; Ne használja a mikrohullámú sütő CRISP gombját; ne használjon acélgolyókat vagy más fémtisztító eszközöket a tisztításhoz; ne érintse meg közvetlenül a nyílt lángot vagy a hőforrás közelében. Használat előtt öblítse le tiszta vízzel, és helyezze szellőzni.

  • MINŐSÉGI ELLENŐRZÉSI JELENTÉS

TERMÉKLEÍRÁS

  • Szín: Fehér
  • Alakzat: szabálytalan alak
  • Név Állatos jégkocka szilikon modell
  • Anyag: Élelmiszer-szilikon
  • Használat: készítsen jégformákat, csokoládé formákat, puding formákat és édesség formákat a gyümölcslevek, italok, koktélok és kávé fagyasztására, stb.
  • Alkalmazás: biztonságosan használható sütőben, hűtőszekrényben, mikrohullámú sütőben

CSOMAG TARTALMA

  • 2 x 3D macis öntőforma BEARLY

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
R. Gergely
18.08.2020
Az öntőformát nagyon könnyű felszabadítani, nincs szaga, és nagyon könnyen használható. Sok hideg italt készítettem vele a nyáron. Pontosan ugyanaz, mint az áruházban. Nagyon érdekes! Családunk nagyon szeret!
S. Endre
01.08.2020
Hamarabb megérkezett a rendelés, mint ahogy vártuk. Nagyon hatékony.
S. Katalin
29.07.2020
Minőségi termék!
Vélemények