HULASLIM Intelligens karcsúsító Hula Hoop

57 vásárló értékelései Nagy kereslet!

14.990Ft 11.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Szeptember 23.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 8.500Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 11990Ft/db 2x 9592Ft/db 3x 8393Ft/db
Pillanatnyilag 8 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Ez egy forradalmian új, intelligens HULASLIM Hula Hoop . Nagy hatással lesz Önre, és imádni fogja!

 • Soha nem esik le. A derék körül van rögzítve, és folyamatosan forog. Centrifugális labdájának segítségével most már teljesítheti a napi hula hoop célját anélkül, hogy tonna energiát és időt igényelne.
 • Gyors zsírégetés. 2-3-szor gyorsabb a zsírégetés, mint a hagyományos hula hoop karikával. Csak napi 30 perces edzésre van szüksége, heti ötször. 30 nap múlva szexi derékvonalat fog látni, és lefogy.
 • Intelligens számolás. A beépített intelligens számláló, amely kiszámítja és tárolja az adatokat, és megjeleníti az LCD képernyőn, segíti a fitnesz előrehaladásának nyomon követését.
 • Egy, az egész család számára. 7 leszerelhető részből áll, méretük állítható, 60 cm-107 cm-es derékvonalhoz illeszkedik. Az egész család hoop-ozhat vele.

 width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width=

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
Ugron Gábor
18.09.2020
Ez a hula hoop karika a vártnál korábban érkezett meg. Kiszállítás után alig vártam, hogy kipróbáljam. Az összeszerelés egyszerű és a karika nagyon szórakoztató. Igen, többé nem kell aggódnia, hogy le fog esni. Eddig rabja lettem. Erősen ajánlom.
Birtalan Krisztina
02.09.2020
A nagynénémnek vettem ajándékként, annyira örül a hula hoopnak. Azt mondja, hogy ezt könnyű felszerelni, csak csatlakoztassa, és működik, a nagynéném minden nap ezt csinálja, és azt mondta, hogy ezzel jó formában tarthassa magát!
Balázs Kincső
31.07.2020
A szinte tökéletes fitnesz eszközzel nagyszerűen érzem magam. Be tudom állítani a méretet, hogy az egész család számára megfelelő legyen. Masszírozni tudok edzés közben. Találtam egy nagyszerű fogyóeszközt. Köszönöm.
Vélemények