Hallux szilikon korrekciós lábujj távtartó

14 vásárló értékelései Nagy kereslet!

Szeretne magabiztos lenni a szandálokban? Az ortopédiai szilikon távtartók segítenek a lábujjak természetes módon történő kijavításában – sebészeti beavatkozások nélkül!

A csomag tartalma: 2x Hallux szilikon távtartók (egy pár)

7.406Ft 4.290Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Október 28.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 4290Ft/db 2x 3432Ft/db 3x 3003Ft/db
Pillanatnyilag 15 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

KORRIGÁLJA A HAJLOTT LÁBUJJAKAT

Ez a szilikon távtartó segít korrigálni a lábujjakat, és enyhíti a hajlott lábujjakat okozó – a lábakból és lábfejből induló – fájdalmakat.

 width =

GYORS ÉS TERMÉSZETES EREDMÉNYEK

A távtartó rendszeres használata lehetővé teszi, hogy gyorsabban visszaigazítsa a lábujjakat természetes helyzetükbe, és ezzel elkerülje a fájdalmas sebészeti eljárásokat.

 width =

MEGELŐZI A LÁBUJJDEFORMÁCIÓT

A távtartók megakadályozzák a – nem megfelelő lábbeli hordása, a túlzott gyaloglás és talpon eltöltött idő miatt kialakuló – lábujjformációkat és bütyköket.

 width =

JAVÍTJA A ROSSZ TESTTARTÁST

A hajlott lábujjak negatív hatással lehetnek a járásra és a testtartásra! A távtartók segítenek jobban elosztani a lábakra nehezedő nyomás, és idővel javítják a testtartást is.

 width =

KÉNYELMES VISELET A CIPŐBEN IS

A távtartók puha és rugalmas szilikonból készülnek, ezért ideálisak a cipő viselésekor is.

 width = Tipp:

Javasoljuk, hogy a távtartókat mindennap viselje: Az 1. héten 10 percig, a 2. héten 15 percig, a 3. héten 20 percig, stb. A lábujjai állapota már egy hónapos használat után javulni fog.

Jellemzők:

  • Anyag: puha, nyújtható szilikon
  • Lábujj távtartók / távtartók a hajlott nagy lábujjakhoz
  • Megakadályozza a bütyök képződését és a lábujjak csontgyulladását
  • Kényelmes és könnyű viselet a cipőben
  • 24 órás ergonomikus használat
  • Unisex
  • Univerzális méret
  • Szín: fehér

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.