FARTBAG gumiból készült pukigenerátor

69 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

Nyomja össze, a levegő kipréselésével valódi pukihangot generálhat! A szórakoztató puki mindig kéznél.

9.290Ft 6.290Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Május 19.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6290Ft/db 2x 5032Ft/db 3x 4403Ft/db
Pillanatnyilag 7 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Szeretne zavarba hozni másokat puki hangokkal? Próbálja ki a FARTBAGET! Nyomja össze, a levegő kipréselésével valódi pukihangot generálhat! A szórakoztató puki mindig kéznél.

TERMÉKLEÍRÁS:

Kiváló minőségű anyagokból készült játék. Alacsony ár, népszerű szórakozás. Helyezze a szabad végével felfelé a tenyerébe és nyomja össze erősen.

  • CSAK EGY SZORÍTÁS AZ EGÉSZ: Helyezze a szabad oldalát felfelé a tenyerében, a szellőzőnyílás legyen a hüvelykujja végétől kb. 2-3 cm-re, majd nyomja össze erősen. A különböző pukihangokkal kísérletezhet a elhelyezés és az összenyomás sebességével.

JELLEMZŐK:

  • A játék valódi pukihangokat generál elemek, Bluetooth vagy babfogyasztás nélkül.
  • Kézben és zsebben is könnyen elfér
  • Nyomja össze és figyelje a reakciókat
  • Kiváló választás tréfás videókhoz, liftekben, templomban, osztályteremben
  • Gyerekeknek születésnapi bulikra, bolondok napjára, valentin-napra, karácsonyra, halloweenre vagy más bulikra.


A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.