Ergonomikus vékony válltáska PERSONIO

70 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

Szín: sötét szürke

9.990Ft 7.690Ft

Rendeld meg még ma, vedd át kedden, Február 2.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 7690Ft/db 2x 6152Ft/db 3x 5383Ft/db
Pillanatnyilag 16 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Kényelmesen viseljen személyes zsebtáskát, mintha ez a természetes része lenne. Élvezze az áramlást, amikor megkapja pontosan aztamire szüksége van, a gyors és egyszerű hozzáférés segítségével, egy gyors kézmozdulattal.

 width=

Töltse ki a korlátozott zsebterületet a geometriailag kialakított zsebekkel , hogy természetesen illeszkedjen mindennapi alapvető eszközeihez.

 width=

  • Férfiak és nők számára egyaránt, bármilyen méretnek megfelelő állítható pántokkal . A pánt teljes hossza 105 cm.
  • Világos tudatosság és könnyű figyelmeztetés minden tolvajra.
  • Egyenletesen elosztott súly a test körül – Hagyja, hogy a válla pihenjen, a szokásos kézitáskákkal ellentétben.

 width=

 width=

(A jobb váll változatot használják)

Mély és erős belső zsebek egymás alá rétegezve, sima selymes anyaggal, hogy maximalizálják a helyet és a kényelmet. A kabát alatt is viselheti az extra biztonság érdekében, és extra belső zsebként is felhasználhatja.

 width=

Élvezze a sötétszürke szín prémium érzetét, a kifinomult hangulatot, a legjobb választású cipzárral, kiváló minőségű víztaszító anyaggal. 

 width=

Termékünk ugyanaz, mint a képen látható. Amennyiben nem tetszik önnek, amikor megkapja, 14 napos elállással élhet és visszatérítést nyújtunk Önnek.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.