Ergonómikus gyakorló ceruza markolat (3 db) PENTI

55 vásárló értékelései Nagy kereslet!

A ceruzatartó javítja a kézírást , hozzájárul a jobb irányításhoz és csökkenti a kéz fáradtságát , ami a helytelen írással jár.

8.990Ft 5.390Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Szeptember 23.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 8.500Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 5390Ft/db 2x 4312Ft/db 3x 3773Ft/db
Pillanatnyilag 15 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Tanítsa gyermekeit, hogy tartsák helyesen a tollat vagy ceruzát!

<< A balkezesek számára is működik! >>

 width=

A ceruzatartó javítja a kézírást , hozzájárul a jobb irányításhoz és csökkenti a kéz fáradtságát , ami a helytelen írással jár.

Szülőként gyermeke függetlensége nagyon fontos. Sok gyermeknek nehéz az írás megtanulása, különösen, ha úgy érzik, hogy nem tudják megfelelően tartani a ceruzájukat , vagy ha úgy érzik, hogy nem tudnak tanulni attól, aki tanítja őket.

Ez az ergonómikus ceruzatartó lehetővé teszi gyermekének, hogy megfelelő módon tartsa a ceruzáját – saját feltételeinél! Megtanulhat saját tempójában , és pozitív szokásait megtartva még a ceruzatartó használata után is. Gondoljon rá úgy, mint egy kerékpáros edzőkerékre.

 width=

Vagy ha a gyermeke inkább azt szeretné, akkor ezt a ceruzatartót is használhatja, még akkor is, ha pozitív írásmódja alakult ki. Kényelmes és rugalmas kialakítása miatt tartós és mindennapi használatra megfelelő.

Elkerüli a bőrirritáció és a hólyagok és a kellemetlenségek előfordulását, amelyek a ceruzával történő túl kemény nyomásból származhatnak.

Nem számít bármilyen írási szokása is van a gyermekének, a ceruzatartóban kényelmet fog találni. Ráadásul teljesen biztonságos, környezetbarát szilikonból készül , így nem kell aggódnia, ha gyermeke rágja vagy szájába rakja.

Hogyan használja?

 width=

Csak tegye a gyerekei hüvelykujját és mutatóujját a lyukakba (úgy tervezték, hogy megfelelően illeszkedjenek az ujjukhoz), majd tartsa a gyűrűt középső ujjával.

Hatékonyan megakadályozza a hüvelykujj és az mutatóujj kereszteződését; Ilyen módon három ujjukat szorosan rögzíti.

Mivel kiváló minőségű szilikonból készülnek, ezek a ceruzafogók teljesen biztonságosak és környezetbarátok.

FŐ JELLEMZŐK: 

  • Ergonómikus.
  • A balkezeseknek is működik.
  • Puha, rugalmas.
  • Kényelmes & Könnyen tartható.
  • Környezetbarát szilikon.
  • Latexmentes anyag.
  • Biztonságos & Íztelen
  • Javasolt életkor: 3–12 éves

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.