ELASTIC – Fitnesz gumiszalag

56 vásárló értékelései Nagy kereslet!

A gumiszalagkészlet bármilyen népszerű edzésprogramba beilleszthető, beleértve a jógát, pilatest stb.

Szín: sárga Erősség: közepes (0,7 mm)

9.990Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át kedden, December 1. !
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db
Pillanatnyilag 16 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Bármilyen edzéshez – Ez a gumiszalagkészlet bármilyen népszerű edzésprogramba beilleszthető, beleértve a jógát, pilatest stb. De használhatja általános testmozgáshoz is, nyújtáshoz, erőnléti edzéshez és más erősítő programokban. A mellékelt táskában könnyedén magával viheti a szalagokat bárhová és akár otthonától távol is felállíthatja a saját edzőtermét.

Multifunkcionális – Habár ezeket a szalagokat alapvetően sportolásra és fitneszre használják, a fizikoterapeuták előszeretettel használják (rehabilitációs szalag) betegek gyógyítására.

Prémium minőség és stílus – A gumiszalagok 100%-ban természetes latexből készülnek és a legintenzívebb edzéseket is kiállják. Garantáltan a legerősebb kapható Mini-Loop gumiszalag.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.