DIY Ambilight álom képernyő USB LED csík BACKLIGHT

64 vásárló értékelései Nagy kereslet!

A LED csík bekapcsol, vagy ünnepi fényt hoz létre a monitoron vagy a képernyő-n. A hardver elemzi, mi van a képernyőn, legyen szó filmről, játékról vagy bármi másról, és elküldi ezeket az információkat az eszköznek, amely a képernyő mögött lévő felületet a megfelelő színekkel megvilágítja, az eszközön elérhető RGB-LED-es lámpákkal.

Szalag hossza: 3m

16.990Ft 12.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Szeptember 23.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 8.500Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 12990Ft/db 2x 10392Ft/db 3x 9093Ft/db
Pillanatnyilag 7 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

 • Automatikusan felszerelt univerzális aljzat-átalakítóval.
 • képernyő-hez és számítógéphez alkalmas, ajánlott a kijelző mérete szerint választani.
 • Működés:Helyezze be a fénycsíkot, csatlakoztassa az áramellátást, és állítsa be az alapbeállításokat a számítógépen vagy a képernyő-n. Ez automatikusan felismeri és rögzíti a képernyő színváltozásait a működéshez.

 • Szemvédelem és átgondoltA környezeti háttérvilágítás adaptív háttérvilágítása, túlzás nélkül, csodálatos technológia. Az ilyen adaptív megvilágítás mellett a szem kevésbé lesz fáradt a sötében való nézés közben, javítja a jelenlét hatását, a képnézegetési terület kibővül stb.
 • A legjobb frissítés a képernyő-nézés élményéhez: A LED-es szalag segítségével világíthat vagy ünnepi lámpákat hozhat létre a monitoron, a képernyő-n. Bármi is legyen az igénye, ezt a képernyő-készletet Ön is imádni fogja! A LED csíkos háttérvilágítású kötélfény tökéletes otthoni dekorációhoz, tévékészülékkel ellátott világításhoz, hangulatteremtéshez, számítógéphez, laptophoz, táblagéphez, ünnepi ajándékként, karácsonyi dekorációhoz, hangulatvilágításhoz és partyfényhez.
 • Színegyensúly: A környezeti megvilágítású LED-csík-készlettel állítsa be a szín-egyensúlyt minden LED-sávhoz külön. Az átlagos szín az összes terület kiszámításának módja.
 • Állítható LED szalag : A környezeti megvilágítású LED-csík-készletben minden LED-csíkhoz külön állítható rögzítési terület tartozik. Ha képernyő-t vagy videót néz, a háttérvilágítás megváltozhat, és meglepetést okozhat.
 • Rögzítés a videóból: A környezeti megvilágítású LED csíkkészlet a megvilágítást a videók és a játékok (GDI, DirectX 10/11) szerint állÍthatja be: képernyő teljes életerővel tölti el
 • Széleskörű alkalmazás: Ez a környezeti megvilágítás a számítógép vagy a laptop képernyőjén megjelenő videótartalmak környezeti háttérvilágítását növeli A környezeti megvilágítási készlet dinamikusan beállítja az olyan elemeket, mint a szín és fényerő, hogy még magával ragadóbb multimédiás élményt hozzon létre.

 width=

A hardver elemzi azt, ami jelenleg a képernyőn van, legyen az film, játék vagy bármi más, elküldi ezeket az információkat az eszköznek, amely megvilágítja a a képernyő mögötti felületet megfelelő színekkel, az eszközön elérhető RGB-LED-ek segítségével. Minden képernyő és számítógéphez használható, függetlenül attól, hogy a számítógép IOS-es vagy Windows-os

HASZNÁLAT:

A LED-es lámpáinkat olyan helyeken is el lehet helyezni, ahol a hagyományos izzók nem férnek el. Mint íróasztalok, monitorok, ágy és a TA mögött. 16 millió színkombináció és az 50 000 órás élettartam miatt a lehetőségek végtelenek. Az egyetlen korlátot a képzelet. A jobb eredmények érdekében azt javasoljuk, hogy telepítse oly módon, hogy csak a visszaverődést látja, és nem a tényleges fényt.

 width=

Könnyű telepítés:

Minden lépés nagyon könnyű, csak ragassza a sávfényeket a sima felületre, és csatlakoztassa az utasítások szerint. LED-szalagjaink erősebb 3M ragasztóval rendelkeznek, mint a többi LED-szalag márka. Jól tapadnak a tévékhez, a számítógéphez, a szekrényekhez és a falakhoz.

TELEPÍTÉSI MÓDSZER:

  1. Kérjük, olvassa el az utasításokat, mielőtt felszerelné a lámpát. A saját telepítési módját saját preferenciáinak megfelelően is létrehozhatja.
  2. A felszerelés előtt tisztítsa meg a port, ellenőrizze, hogy a képernyő-készülék hátulja szennyeződésmentes-e, hogy ne essen le.
 1. Ne felejtsen el csatlakoztatni az összes kész munkát, és ellenőrizze, hogy világít-e, majd húzza le a szalagot, és telepítse a képernyő-hez, vagy ahova szeretné. Ezután csatlakoztassa az USB-t és használja a távirányítót a vezérléshez.

 width=

 • 1 * LED csík BACKLIGHT
 • 1 * Világító doboz
 • 1 * USB kábel
 • 1 * Adapter
 • 1 * Termék kézikönyv

 width=

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
L. Kristóf
14.09.2020
Kiváló lehetőség egy nagyméretű helyiséghez, 8 méterrel a látószög nem lesz olyan kritikus, és még előnyösebb is. A kanapén lévő szerkezet fényesnek tűnik, és a kép egy része sötétebb lett, így a szemek pihenhetnek a fényes képtől. A nap és a csillár fényében szintén szuper
H. K.
28.08.2020
Nagyon jó, a transzformátor meglehetősen nagy. És elég káosz van a vezetékek között. Az eredmény jó. Az Android alkalmazás nem engedi megfogni az olyan alkalmazások képét, mint például a YouTube vagy a Netflix, de a többi működik.
V. Róbert
27.08.2020
Ha minden helyesen van beállítva, akkor minden működni fog
Vélemények