Delux 3 az 1-ben Pelenkázó POPOPAD

52 vásárló értékelései Nagy kereslet!

Szín: szürke-zöld, pontokkal

10.990Ft 7.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Szeptember 23.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 8.500Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 7990Ft/db 2x 6392Ft/db 3x 5593Ft/db
Pillanatnyilag 7 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

  • KÖNNYEBB PELENKACSERE: A baba kíváncsi kis kezei kihívást jelenthetnek a pelenkacserében. Ez a hordozható pelenkázó megoldja az új szülők küzdelmeit. Az oldalak összehajlanak, és létrehoznak egy akadályt, amelíre játékokat rögzíthet, hogy gyermeke keze elfoglalt legyen, miközben folyik a pelenkacsere. Utána összecsukható párnánk egy kis tengelykapcsoló méretére csomagolódik a pelenkazsákjához.
  • EGYSZERŰ KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ: A higiénia fontos az újszülött egészségének szempontjából. Nem kell sok mindent tennie, hogy a pelenkázó friss és tiszta maradjon csecsemője számára. Kényelmes, törölhető váltólapja 100% poliészter és nagyon könnyen gondozható. Minden használat után törölje le és szükség esetén kézzel mossa le. Vigyázzon, ne tegye a szárítóba, ne vasaljon közvetlenül és ne használjon hígítatlan fehérítőt a párnán.

  • TÖKÉLETES AJÁNDÉK KISMAMÁKNAK:Ha tökéletes uniszex babaváró ajándékot vagy első születésnapi ajándékot keres, amely fiúknak ás lányoknak egyaránt megfelelő, akkor megtalálta a tökéletes terméket. Ez a játék pelenkázó újszülöttek számára ajánlott, egészen 2 éves korig. Ez a legjobb kiegészítés minden bébi kellékhez. Azok a szülők, akik szeretnek utazni, imádni fogják a könnyű, hordozható kényelmet. Jól működik minden gyermekszobában.
  • NAGY FELÜLET: Kedves csecsemőjének rengeteg mozgástere lesz ezen a pelenkázó szőnyegen. A felület mérete 67,5 x 32,5 cm. Ha az akadályt laposra állítják, a szélessége 65-re növekszik. Zárva a szőnyeg mérete 32,5 x 17,5 x 7,5 cm. Az átirányítási akadály olyan gyermekek köré illeszkedik, akiknek a mellkasa legfeljebb 55 cm.
  • KÉNYELMES, VÍZÁLLÓ:A csecsemők elkerülhetetlenül nyugtalanná válnak, amikor kényelmetlenül érzik magukat, ezért készítettük el ezt a párnát egy vastag habpárnával, amely támogatja a baba hátát, vállait és fejét! A szülők és a gyerekek egyaránt értékelni fogják a poliészter vízálló tulajdonságait, biztosítva a száraz kényelmet a csecsemők számára és a könnyű tisztítást az anyukának.

 width=

Ez a forradalmian új csecsemő kiegészítő olyan játékrögzítő korlátot tartalmaz, amely boldogságot és foglalkoztatást biztosít a csecsemőknek, amíg pelenkázva vannak, így nem kell küzdenie a kíváncsiságukkal, miközben megpróbálja leküzdeni a rendetlenséget. Pihenjen könnyen, tudva, hogy ezt az akadályt könnyen megtisztíthatja, és megőrzi a kicsi tisztaságát és biztonságát pelenkacsere során. Imádni fogják ezt a rendkívüli játékteret, ahova felakaszthatják kedvenc csörgőit és babáit, és imádni fogják azt is, hogy miután befejezték, becsomagolhatják egy divatos zsákba. Babafelszerelése nem teljes ez a kiegészítő nélkül, különösen akkor, ha családja szívesen utazik vagy kempingezik.

 width=

Ne kockáztassa gyermeke egészségét azzal, hogy kellemetlen kültéri szennyeződésre vagy nyilvános felületre tegye őt. Ehelyett csomagolja ki a higiénikus pelenkaváltó párnát, és ügyeljen arra, hogy tiszták és kényelmesek maradjanak. Tegyen magának és gyermekének is szívességet, és pelenkázza gyermekét a Deluxe 3 az 1-ben Tiszta Kezek Pelenkázón, a POPOPAD-en.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
Katalin
19.08.2020
Kettőt vásároltam belőle néhány ember számára, akik gyerekeket szeretnének vállalni. Szeretem kéznél tartani a dolgokat. Egyikük bejelentette, hogy májusban esedékes. Ezt ajándékoztam neki, mint első ajándékokat. Imádja azt az elképzelést, hogy a kicsi kezeket távol fogja tartani a pelenkázó területtől és elfoglaljon a játékokkal. Ő is imádta a színt.
Natália
08.08.2020
A gyermekem 11 hónapos, és ezt a terméket továbbra is mindennap használom. Amikor megpróbálom kicserélni a pelenkáját, megpróbálja megérinteni a pelenkát, és ez megakadályozza a cserélést. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki mókás babával rendelkezik!
Petra
30.07.2020
Nagyon jól működik, hiszen a baba megpróbál mindent megfogni a kezével! Tényleg kell egy ilyen termék mindenkinek!
Vélemények