CUBESLIDER Golyópályaépítő-készlet

64 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

A CUBESLIDER egy időtlen klasszikus, amely segítségével a gyerekek megismerhetik a technikai vívmányokat.

A csomag tartalmaz:

165 rész (véletlenszerű színek)
1 x zöld betét (16 x 16 cm)
4 x golyó

Tipp: nagyobb kivitelezéshez 4 csomag vásárlását javasoljuk.

13.990Ft 9.290Ft

Rendeld meg még ma, vedd át kedden, Február 2.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 9290Ft/db 2x 7432Ft/db 3x 6503Ft/db
Pillanatnyilag 13 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

GONDOLKODTATÓ JÁTÉK VÉGTELEN LEHETŐSÉGGEL!

A CUBESLIDER egy időtlen klasszikus, amely segítségével a gyerekek megismerhetik a technikai vívmányokat. Az építős játék nem csak szórakoztató, de közben fejleszti a kognitív és a motorikus képességeket is!
Hagyja szabadon szállni a képzeletüket építés közben. Nem csak azt választhatják meg, hogy mivel játszanak, de azt is, hogy milyen eszközöket használnak fel a játék során. Hagyja a gyerekeknek, hogy kibontakozzon a fantáziájuk és a találékonyságuk.

GOLYÓPÁLYA-ÉPÍTŐ JELLEMZŐI:

 • Különböző technikai dolgokra tanít:
  • Ívelt rámpa – Akár egy hullámvasút, minél meredekebb a lejtő, annál gyorsabb a golyó!
  • Örvény – Amint a golyó körbemegy, mielőtt átesne a tölcséren, kérdezze meg gyermekét, hogy mire hasonlít: tornádóra, örvényre vagy talán egy lefolyóra?
  • Kanyarok – Amikor a golyó kanyarodik, akkor vajon, miért nem esik ki? Azért, amiért a versenyautók vagy a gokartok nem repülnek ki, az elmélet ugyanaz!
  • Magáénak érzi – Saját BIRODLAMUK megalkotói! Nincs ahhoz hasonlítható érzés, mint amikor saját maguk látják felépülni kreálmányukat.
  • Fejlesztő játék, amely nemcsak az alakok felismerésre tanítja meg a gyermeket, de a fantáziát is fejleszti.
  • Az építőjáték ezen felül segíti a kéz-szem koordináció és a pozitív szociális készségek fejlesztését.
  • Több mint 165 darab, mégis végtelen lehetőség. Több óra szórakozás!
  • Erősíti a családi köteléket – Nevetés, építés és feledhetetlen pillanatok. Ezek a gyermekünkkel készített közös projektek jellemzői. Fűzze szorosabbra a köteléket, kerüljön közelebb hozzájuk!
  • Gyerek- és környezetbarát anyagok biztosítják a minőséget és a végtelen szórakozást! Újrahasznosítható ABS műanyagból készül a fenntarthatóbb jövő érdekében.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.