BEARDPEN szakállfeltöltő készlet

74 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

Szégyelli a hiányos szakállát? Töltse ki a BEARDPENNEL! Kitölti a bajusz, a szakáll és a szemöldök hiányzó részeit és egyenletes szőrzet látszatát kelti, amelyet magabiztosan viselhet.

9.490Ft 6.490Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Május 19.!
Kiürítés
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6490Ft/db 2x 5192Ft/db 3x 4543Ft/db
Termék 1
1654263

Szín:
FEKETE
SÖTÉTBARNA
Termék 2
1654263

Szín:
FEKETE
SÖTÉTBARNA
Termék 3
1654263

Szín:
FEKETE
SÖTÉTBARNA
Pillanatnyilag 6 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Viselje szakállát magabiztosabban!

Szégyelli a hiányos szakállát? Töltse ki a BEARDPENNEL! Kitölti a bajusz, a szakáll és a szemöldök hiányzó részeit és egyenletes szőrzet látszatát kelti, amelyet magabiztosan viselhet.


A toll négyágú mikrovilla heggyel rendelkezik, amellyel olyan szőrhöz hasonló vonalakat rajzolhat, amelyek tökéletesen beleillenek a szakállába. Egy puha sörtéjű ecset is megtalálható a csomagban, ami természetesebbé varázsolja a tollvonásokat. Izzadságálló, vízálló és minden bőrtípuson biztonságosan használható.

FŐBB JELLEMZŐK

  • Mondjon búcsút a hiányzó részeknek – Kitölti a bajusz, a szakáll és a szemöldök hiányzó részeit és egyenletes szőrzet látszatát kelti, amelyet magabiztosan viselhet.
  • Microvilla hegy – A négyágú mikrovilla hegy vékony ecsetvonásaival természetesnek tűnő szálakat rajzolhat.
  • Puha sörtés ecset – Puha ecset kíméletes a bőrhöz. A zsúfolt területeken az ecsettel érhet el természetesebb hatást
  • Hosszan tart – Izzadásálló és vízálló, minimálisan fakul vagy elmosódik el.
  • Különböző színek – Különböző színekben kapható a természetes szőrzetnek megfelelően.
  • Minden bőrtípusra – Biztonságosan használható minden bőrtípuson.

JELLEMZŐK

  • Szín: Fekete barna
  • Toll hossza: 12 cm x 1,5 cm
  • Ecsetméret: 13,8 cm x 2,5 cm x 1,5 cm

A CSOMAG TARTALMA

  • 1 x Szakállfeltöltő tollkészlet

Ellenőrizze azoknak a termékeknek a listáját, amelyeknél a vásárlástól való elállás nem lehetséges. Vásárlástól való elállás

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.