BALLONY interaktív autós játék

86 vásárló értékelései Nagy kereslet!

11.990Ft 8.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Október 28.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 8990Ft/db 2x 7192Ft/db 3x 6293Ft/db
Pillanatnyilag 17 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Be kell szereznie ezt az új játékot, amivel gyermeke szabadon és egyedül játszhat, miközben fejlődik és tanul.

Vettem a gyerekeimnek és imádják. Tetszik nekik, hogy fel tudják pumpálni a lufit „teljesen egyedül“ és azóta abba sem tudják hagyni a játékot. Micsoda nagyszerű fejlesztő és oktatójáték. Az egész családnak tetszik! Kiváló kisebb gyermekek számára. Önálló játék és tanulás. Gyermeke odáig lesz, hogy egyedül fel tudja fújni a lufit. Nagyszerű tanuló és fejlesztő játék, amelyet gyermeke egyedül fedezhet fel.

CSOMÓ extrát tartalmaz!!!
Külön AUTÓ ÉS LUFIK! Plusz rákautó, ÉS egy kilövő állomás!

Az új kilövőállomással még jobban szórakozhat gyermeke, ugyanis a lufi segítségével elrepítheti az űrhajóst.

Csomag tartalma:

1 * Pumpa

2 * autó

6 * léggömb

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.