Atka eltávolító (3-as csomag) BUGLOSE

75 vásárló értékelései Nagy kereslet!

9.990Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Szeptember 23.!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 8.500Ft VÁSÁRLÁS FELETT.
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db
Pillanatnyilag 7 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

KÖSZÖNJ EL A HAGYOMÁNYOS ROVARIRTÓKTÓL!

Próbálja ki az új BUGLOSE Atka Eltávolítót, hogy megmentse egészségét! Helyezze azonnal ágyára, kanapéra, szekrényére vagy más, atka-koncentrált területre, hogy azonnal felhasználhassa:megöl minden atkát, tojásaikat és minen baktériumot! 

BUGLOSE Akta eltávolító 100%-ban nem mérgező & biztonságoshasználat a rovarirtó-álló atkák eltávolításakor. Megelőzi az atkák által okozott  allergiát mindenki számára a házban. Régi formulájával, minden egyes csomag akár 6 hónapig is kitart.

TULAJDONSÁGOK:

 • Hatékony atkaölő
  Megöli az atkákat ls tojásaikatkontaktust követően azonnal.
 • Minden fajta atkák megöl
  Hatékony az ágynemű, a porka, a pók atka, a rágcsáló atka, a lisztharmat, levéltetvek, bolhák, penész spórák elpusztításában& tojásaik elpusztításában.
 • Megelőzi az allergiát
  Segít megelőzni a tüsszentést és orrfolyást, a vörös és viszkető szemet, a köhögést és a légszomjat.
   
 • Tartós
  Egyetlen csomag használható akár 6 hónapig is.
 • Alig észrevehető
  Kicsi és kompakt, anélkül, hogy elszínezi a szöveteket vagy bármilyen vegyszer szaga lenne. Alig észrevehetőek használat közben!
 • Biztonságos alapanyagokból
  Teljesen természetes alapanyagokból készül, amelyek biztonsgosan alkalmazhatóak gyermekek, háziállatok, növények közelében.

 width=

TERMÉKLEÍRÁS:

 • Hozzávalók:üröm, perilla levelek, zöld bors, citrus levelek stb.

 width=

CSOMAG TARTALMA:

 • 1 zacsó x 3 db BUGLOSE Akta eltávolító

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
G. Kata
05.09.2020
Szó szerint mindenre alkalmaztam az egész hálószobában, a szekrényben, a drapériákban, a kemény felületeken, a szőnyegen, a matracon, a párnákon. Évek óta viszkettem és nem tudtam, miért. Megtudtam, hogy atkák miatt, és a szemem sok évig vörös volt. A cucc működött !! Most már 2 hónapig 100% -ban mentes vagyok az összes allergiás gyógyszertől. Így tudom, hogy működött.
Magyar Anita
31.08.2020
Az új otthonba költözés után kétszer használtuk a terméket a szőnyegtisztítónkban. Kutyánknál az első néhány hónapban súlyos volt a viszketés, és nem tudtuk kitalálni, mi az. Megváltoztattuk az étrendjét, a bolha gyógyszert és megtisztítottuk a szőnyeget. Sokkal jobb most minden, és bár nem tudom pontosan meghatározni az okát, ez a termék valószínűleg a "gyógyítás" része volt..
D. Dorina
22.07.2020
Olyan sok bánatot éltem át ezzel az atka problémával. Több, mint 1000 dollárt költöttem. Az elmúlt öt évben háromszor vásároltam bútorokat, matracvédő párnavédőket cseréltem az utóbbi időben, és párnákat vásároltam minden 3-6 hónapban.Bárcsak előbb tudtam volna erről a termékről, az első permetezés után 90% -kal javította az állapotot, köszönöm szépen, újra vásárolni fogok
Vélemények